


Det enkle er ofte det beste, for denne tortilla-pizzaen med spekepølse smaker utrolig godt, og er i tillegg lynkjapp å lage 🙂 Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i spekemat, men så fikk jeg noen amundsen pizzaprodukter i julegave i fjor, (blant annet spekepølse med chorizo, og pizzakrydder) og tenkte at det er jo på tide å lage noe av det. Og det var da jeg fant ut at spekepølse på pizza smaker jo helt annerledes (og mye bedre) enn kun enkel spekemat 🙂 Kjempegodt!!!
Oppskrift (1 porsjon)
1 stk medium fullkorn tortilla
1 ss tomatpure
Spisspaprika, skivet
Rødløk, skivet
Spekepølse med chorizo, skivet. (eller pepperoni/chorizo, salami)
1 liten håndfull lett ost, revet
Pizzakrydder
Spinat
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader.
2. Smør tomatpure på tortillaen, og legg over paprika, rødløk og spekepølse. Ha over ost, og dryss på pizzakrydder.
3. Stek pizzaen midt i ovnen i ca. 4-5 minutter.
4. Topp tortillapizzaen med spinat, og nyt 🙂
