Sunn og proteinrik frossen yoghurt-is

I dag tidlig gikk jeg en tur på stranden ved soloppgang. Det er så frisk og godt å komme seg ut i naturen, spesielt når solen skinner 😀 Jeg hadde kledd meg godt før turen, men kjente meg allikevel litt frostig i ryggen etterpå, før kroppen plutselig ble veldig varm. (nei, ikke feber ;)). Jeg måtte få ned temperaturen litt, og fant ut at jeg hadde flere hjemmelagde yoghurtisflak/snacks liggende i fryseren, så jeg bestemte meg for å lage en rask yoghurt-is. Og gitt om det hjalp for å balansere kroppstemperaturen. Yoghurtisen smakte også helt nyyyydelig, og egentlig enda bedre enn selve yoghurtisflakene jeg lagde den av. Så nå skal jeg lage flere yoghurtsnacks som jeg kan fryse ned, slik at jeg har det klart til å putte rett i foodprosessoren når jeg får lyst på en skikkelig sunn, proteinrik og utrooolig god yoghurtis. 😀 Kanskje et godt tips til dere også?

Oppskrift på proteinrik frossen yoghurt snacks:
http://www.marianlie.no/2023/01/25/proteinrik-frossen-yoghurt-snacks/


Oppskrift yoghurt-is (1 porsjon)
6 stk frosne flak med yoghurtsnacks 
1 ss kokosyoghurt
2 ss lett kokosmelk
Topping: 
(Hjemmelaget) granola (uten tilsatt sukker)
http://www.marianlie.no/2021/02/09/granola/
2 biter sukkerfri melkesjokolade

Slik gjør du:
1. Kjør alle ingrediensene i en foodprosessor og ha yoghurtisen over i en skål.
2. Topp med granola og sjokoladebiter, og NYYYYT 😀

Hjemmelagde yoghurt-snacks ble til en utrolig god og proteinrik yoghurt-is 😀

Dette innlegget ble publisert i Sunn hverdagsmat, Yoghurtis. Bokmerk permalenken.