
Bortsett fra å drikke to kopper sort kaffe hver morgen, så drikker jeg ellers aldri kaffe, helt til jeg prøvde en oppskrift på mokka frappe aka Emilie Nereng 🙂
Dette er en kjempegod og iskald kaffedrikk med en fantastisk sjokoladesmak. Anbefales! 😀
Oppskrift (1 porsjon)
1 1/4 melk eller plantemelk
10 isbiter
1 ts kakaopulver (gjerne rått kakaopulver)
1 ts kaffepulver
2 ss sukrinsirup gold eller lønnesirup
Topping:
Sjokoladesaus zero topping (uten tilsatt sukker)
Kakaopulver og /eller kakaonibs/sukkerfri sjokoladebiter
Slik gjør du:
1. Ha alle ingrediensene i en blender og blend til isbitene er godt knust.
2. Hell litt sjokoladesaus langs innsiden av et glass
3. Server mokka frappe i glasset med sjokoladesaus, og topp med kakaonibs og sjokoladesaus, og NYT 🙂
Tips: Tilsett et par spiseskjeer sjokolade eller vaniljeproteinpulver for en mer proteinrik mokka frappe 🙂