Kyllingtaco med chili og lime i gulrot-tortilla

Jeg elsker farger, maten ser jo såå mye bedre ut 🙂 Dette er en sunn, god og rask middag og lage.

Oppskrift: (1 porsjon)
2 stk gulrot tortilla
Ca. 150 g kyllingstrimler
1/2 pk tacokrydder med chili og lime + ca. 0,5 dl vann
Paprika + rødløk eller syltet rødløk
Salat (f.eks isbergsalat, chrispisalat, spinat)
1/2 avokado (delt i terninger)
Mager kesam eller lettrømme
Mango og papaya salsa
Frisk koriander og lime (kan sløyfes)

Slik gjør du:
1. Varm lefsene som anvist på pakken
2. Stek kyllingen på middels- sterk varme i en stekepanne med litt nøytral olje, til kyllingen er gjennomstekt. Tilsett tacokrydder og vann, og rørfres i et par minutter.
3. Fordel salsa, salat og spinat, kyllingbiter, grovkuttet paprika og rødløk, og avokadobiter over varme tortilla lefser. Topp med mager kesam eller lettrømme, og gjerne litt frisk koriander og lime viss du ønsker det.


Dette innlegget ble publisert i Middag, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.