Pankopanert torskefilet med stekte småpoteter og potetsalat

Denne middagen er et av mine favorittmåltider 🙂 Torskefilet med glutenfri pankopanering, stekte småpoteter, rødløk, paprika og potetsalat = fantastisk godt og veldig proteinrikt 🙂

Jeg som tidligere spiste mye fisk, sluttet helt og spise fisk en lang periode. Det sa helt stopp. Plutselig tålte jeg ikke fisk lenger, og fremdeles kan jeg ikke spise laks eller ørret. Dette syns jeg var/er veldig trist, siden fisk gir oss så mange helsefordeler, og noe vi derfor er anbefalt og spise flere ganger i uken. Men så fant jeg denne torskefileten, litt kamuflert i panering, og da var fiskemiddagen reddet 🙂 Nå spiser jeg kun dette måltidet som inkluderer fisk, (og noen ganger fiskeburger med grove fiskekaker) men det er absolutt mer enn aldri fisk til middag 😉

Oppskrift: (1 porsjon)
150 g pankopanert torskefilet
4-5 ferdig kokte småpoteter (grønn og frisk)
1/4 Rødløk
2 stk snack paprika (oransje og rød)
1 ss finkuttet spinat
1 ss potetsalat
Salt og pepper
Urteblanding Provence

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader, og sett formen med torskefileten midt i ovnen. Stekes i ca. 18 min
2. Del småpotetene i to, og grovkutt paprika og løk.
3. Ha litt nøytral olje i en varm stekepanne, og stek potetene, paprika og løk i ca. 5 minutter, eller til potetene har fått litt brunlig skorpe. Smak til med salt, pepper og urtekrydder.
4. Server torskefileten med stekte poteter, paprika, løk og potetsalat, og dryss over litt finkuttet spinat. Dette innlegget ble publisert i Middag, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.