Nachos

Dette er nå blitt min nye favoritt lørdagsmat 🙂 Jeg elsker litt sterk mat, og nachos gjør definitivt jobben, syns jeg 🙂

Oppskrift: (2 porsjoner)
200 g karbonadedeig
Ca. 200 g kidneybønner (kan sløyfes)
100 g nachos chips
1/2 pk tacokrydder + 0,5 dl vann (lag gjerne ditt eget tacokrydder viss du vil unngå salt og sukker fra ferdigpakken)
Ønsket mengde av rødløk, paprika, mais og chili. 
1/2 avokado
Lettere strøost
Mager kesam
Tacosaus
Spinat eller urter på toppen

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader varmluft
2. Stek karbonadedeigen sammen med ønsket mengde rødløk og paprika
3. Bland i tacokrydder og vann, og la det steke i et par minutter til
4. Skyll kidneybønnene, og bland sammen med karbonadedeigen
5. Legg chipsen i en ildfast form, og ha over kjøttblandingen
6. Strø over mais, ost, og til slutt fersk chili
7. Stek nachos midt i ovnen i ca. 5 minutter
8. Server nachos med avokadoterninger, mager kesam, tacosaus og spinat/ urter.
9. NYT 🙂

Ha en fin lørdag 🙂

Mmm- dette er såå godt 🙂
Dette innlegget ble publisert i Middag, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.