Kokosboller med marsipanbunn

Disse kokosbollene er såå gode, og veldig enkle å lage. 🙂

Oppskrift: (ca.14 stk)
200 g ekte marsipan
150 g sukker
0,5 dl vann
2-3 eggehviter
200 g mørk kokesjokolade

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 180 grader
2. Skjær marsipanen i 14 stk skiver, og legg dem på en bakepapirkledd stekeplate.
3. Stekes i ovnen på midterste rille i 5-7 minutter.
4. Kok opp sukker og vann i ca. 2 min, sett kjelen til side.
5. Vispe eggehvitene lett til det begynner å skumme.
6. Tilsett sukkerlaken sammen med eggehvitene litt og litt, og vispe kremen stiv med en håndmikser ved middels hastighet i ca. 15 min.
7. Bruk en sprøytepose eller spiseskje til å lage kremtopper på marsipanbunnene
8. Stek kokosbollen i ca. 5 min, til de får en fast overflate.
9. Avkjøles, før de dyppes i smeltet sjokolade. Strø gjerne litt kokos på toppen.
10. Oppbevares i tett boks i kjøleskapet

Dette innlegget ble publisert i Julebakst og småkaker, Søte fristelser. Bokmerk permalenken.