Kyllingfilet med grønnsaker og asiatisk fløtesaus

Denne middagen med kylling og grønnsaker i asiatisk fløtesaus må dere bare prøve. Jeg syns den smaker helt fantastisk godt! 😀

Oppskrift (1 porsjon)
1 stk kyllingfilet
1/4 stk brokkoli
Ca. 150 g blanding av paprika (gul, rød, grønn) og rødløk
3/4 dl tine kremfløte
1/8 dl soyasaus
1/4 dl søt chilisaus
1/2 stk pose «boil in bag» villris eller fullkornris
(Salt) og pepper
*Jeg skriver salt i parentes da jeg bruker minimalt med salt, og mest pepper 😉

Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader
2. Kok ris som anvist på pakken
3. Del kyllingfileten i store biter, krydre med salt og pepper, og brun overflaten av kyllingbitene raskt på begge sider i en stekepanne med høy varme. Legg kyllingbitene over i en ildfast form.
4. Kutt paprika og rødløk i strimler, og riv brokkoli til mindre buketter. Ha litt olje i en stekepanne, og stek grønnsakene (+ ev. krydre med salt og pepper) i ca. 2 minutter. Ha det over i den ildfaste formen.
5. Bland fløte, soyasaus og søt chilisaus, og hell over kyllingen og grønnsakene. Stek midt i ovnen i 20-25 minutter.
6. Server kyllingfilet med asiatisk fløtesaus, grønnsaker og ris.

Dette innlegget ble publisert i Middag, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *