Utrolig gode og sunne havrelapper med kun 5 ingredienser + topping. Havrelappene er saftige og mettende, og kan spises til både frokost, lunsj eller kvelds. 😀
Oppskrift (6 stk)
200 g havremel (mal havregryn til mel i en blender)
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1,5 dl skummet melk
2 egg
Topping:
Banan eller bær, nøtter, kesam/yoghurt, litt lønnesirup
Slik gjør du:
1. Vispe egg og melk luftig
2. Tilsett de tørre ingrediensene, og visp til en jevn røre.
3. Sett røren kaldt i ca. 30 minutter
4. Stek lapper i en middels varm stekepanne (har du teflonstekepanne kan du steke uten olje eller smør)
5. Snu lappene når de begynner å få farge på undersiden.
6. Legg de ferdigstekte lappene som et tårn på en tallerken, og ha over valgfri topping.