Lasagne med kylling

Noen ganger er enkle løsninger gull verdt, og med noen mindre justeringer så kan middagen likevel lages både sunnere og mer proteinrik 😀

Vi hadde dette til middag i går, og i dag har vi rester. Jeg hadde en pakke pakke med lasagne liggende + 400 g kyllingfilet og en pose med mager ost, det ble raskt til en god og proteinrik kyllinglasagne (ved å bytte ut kjøttdeig/(karbonadedeig) med kylling). Grovt brød og salat som tilbehør, så var middagen i boks.

Nå har de også fått fullkorn lasagne med fullkornpasta, men den finnes kun i stor familiepakning. Et alternativ er jo å kjøpte en pakke med enkle fullkorn-pastaplater, kanskje du får lyst til å lage din egen hjemmelaget lasagne?

Dette innlegget ble publisert i Middag, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *