Kokosgrøt med chiafrø

Kokosgrøt med banan, litt riflet 70% sjokolade og sukrinsirup gold.

Denne havregrøten er utrolig god, og gir en søt og litt mektig smak av kokos. Siden det er så mye smak i grøten så kan den fint spises som den er, men det er ekstra godt med litt banan og sukrinsirup gold som topping.

Oppskrift: (1 porsjon)
1 dl lett kokosmelk
1,5 dl vann
0,5 dl havregryn
1 ss chiafrø
1/2 banan

Slik gjør du:
1. Ha alle ingrediensene (bortsett fra bananen) i en kjele, og kok opp.
2. La grøten koke på middels varme i ca. 10 min
3. Mos bananen med en gaffel og rør den inn i grøten.
4. Ha grøten over i en skål
5. Topp grøten med bananskiver, og hell over litt sukrinsirup gold eller lønnesirup.

* Viss du ønsker en kraftigere smak av kokos så kan du bytte ut 0,5 dl vann med kokosmelk. Jeg liker havregrøten best med et snev av kokossmak, uten at det føles for mye. Smak og behag!

Oppskrift inspirert fra Emilie Voe Nereng.

Dette innlegget ble publisert i Grøt, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *