
Dette her er jo fantastisk godt, og så enkelt å lage. Jeg liker når middagen er fargerik, og varierer til vanlig mye mellom kylling, kjøtt og fisk med grønnsaker til, samt gjerne litt fullkornris/pasta. Vi har ikke for vane å spise mye mørkt rødt kjøtt, men da smaker det jo ekstra godt de gangene vi har det til middag) 😀
Oppskrift:
Ca 150 -200 g storfekjøtt pr. person
En halv tallerken med grønnsaker pr porsjon av:
Småpoteter
Paprika
Rød og gul løk
Gulrot
Søtpotet
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 230 grader varmluft
2. Del opp grønnsakene og fordel utover et stekebrett med bakepapir. Hell over nøytral olje og krydre med litt (salt), pepper og paprika. Jeg brukte også et kjempegodt middelhavskrydder (en blanding av fennikel, koriander, sort og grønn pepper, rosa pepper, sennepsfrø og chili)
3. Stek grønnsakene midt i ovnen i 15- 20 min.
4. Krydre kjøttet med (salt) og pepper. Stek kjøttet på høy til middels høy varme i nøytral olje i ca 2-3 min på hver side, eller til det har en jevn stekeskorpe.

Mmmm- NYT! 😀