Sitronfromasj

Denne sitronfromasjen smaker såå friskt og godt. Prøv den da vel 😀

Oppskrift sitronfromasj (ca. 3 porsjoner):
2 stk gelatinplater
0,25 dl vann
2 egg
50 g melis
1 dl kremfløte
Saft fra 1/2 sitron

Pynt: 
Riflet sitronskall

Slik gjør du:
1. Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i 5 min. 
2. Ta gelatinen ut av det kalde vannet og over i 0,25 dl kokende vann til den smelter
3. Avkjøl gelatinen i romtemperatur, men uten at den stivner
4. Vispe sammen egg og melis til eggedosis
5. Vispe fløte til krem og bland inn eggedosis og sitronsaft
6. Sett mixmasteren på svak styrke mens du forsiktig heller over gelatinen i en tynn stråle, litt etter litt.
7. Ha fromasjen over i glass eller dessertskåler og sett kaldt i ca. 3 timer

Håper det smaker 😀

Dette innlegget ble publisert i Desserter, Søte fristelser. Bokmerk permalenken.