I dag vil jeg dele oppskriften på denne fantastisk gode kyllingformen med dere. Kyllingformen har en utrolig god karrisaus, som i tillegg er veldig enkel å lage. Når du har gitt den enkle karrisausen et oppkok, og raskt brunet kyllingen på en stekepanne, så er det bare til å legge alt over i en ildfast form, sette formen i ovnen, også har du middagen klar innen 20 minutter 😀
Oppskrift: (1-2 porsjoner)
200-300 g kyllingfilet
1/2 rød løk
1 rød paprika
Salt og pepper
Odelia rapsolje til steking
Ris
Babyspinat
Karrisaus:
3 dl gryr eller matfløte
1 dl ketchup (uten tilsatt sukker)
2 ts karri
Slik gjør du:
1. Sett ovnen på 200 grader
2. Del kyllingfiletene i to, eller i store biter. Brun kyllingen raskt på begge sider i en stekepanne med litt olje i. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingen over i en ildfast form sammen med kuttet løk og paprika.
3. Visp sammen ingrediensene til karrisausen, gi sausen et kort oppkok, og hell den over formen.
4. Sett formen i stekeovnen i ca. 20-25 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.
5. Kok ris etter anvisning på pakken
6. Server denne gode kylingformen i karrisaus med ris og spinatblader.
Håper det smaker 🙂