Glutenfri Chiagrøt

Jeg spiser nesten alltid grøt til frokost. Da vet jeg at jeg får i meg et næringsrikt, sunt og mettende måltid. Stort sett spiser jeg havregrøt, men det kan jo være greit å variere litt, så her får du oppskriften på en annen grøtvariant. Jeg har valgt å kalle denne grøten chiagrøt, siden det er musli med chiafrø 😀

Oppskrift:
2 1/2 dl glutenfrie og økologiske musli
med chiafrø
1 1/2 dl vann 
1 egg

Slik gjør du:
1. Kok opp glutenfrie musli sammen med vann
2. Ha grøten over i en skål
3. Strø over kanel eller kardemomme,
og tilsett gjerne bær og nøtter
4. Ønsker du søtning, 
hell over litt fibersirup


For en næringsrik og god frokost!

*Ønsker du litt ekstra protein, rør inn et egg når grøten er nesten ferdigkokt (kjennes ikke på smaken) 

Dette innlegget ble publisert i Grøt, Sunn hverdagsmat. Bokmerk permalenken.