Krydderkake

Her får du en saftig oppskrift på krydderkake som virkelig smaker av jul 😀

Krydderkake i langpanneform 37×24 cm


Bunn:
150 g smør
8 dl kulturmelk
5 dl sukker
10 dl hvetemel
4 ts vaniljesukker
1 ss natron
4 ts malt kanel
1 ts malt ingefær
1 ts malt nellik
1 ts malk kardemomme

Glasur:
200 g philadelphia kremost
150 g smør
5 dl melis
2 ss vaniljesukker

Slik gjør du:
1. Sett stekeovnen på 180 grader
2. Smelt smøret, avkjøl, og bland det sammen med sukker og kulturmelk
i en bakebolle. 
3. Bland så inn de tørre ingrediensene, og kjør alt i en mix-master til jevn røre.
4. Stek kaken på nederste rille i 35-40 min. 
5. Avkjøl kaken i langpannen før den hvelves ut

Slik gjør du med glasuren:
1. Vispe sammen mykt smør og melis
2. Tilsett vaniljesukker og philadelphia kremost, og vispe alt sammen til
ostekrem.
3. Ha kremen over kaken og rifle litt kokesjokolade som ekstra pynt på
toppen.

Nyt et stykke nydelig krydderkake med ostekrem :-D

Dette innlegget ble publisert i Langpannekaker, Søte fristelser. Bokmerk permalenken.