Waldorfsalat

I dag deler jeg en fantastisk god oppskrift på waldorfsalat. Oppskriften har jeg fått av min mor, og waldorfsalat lager jeg alltid som tilbehør til kalkun når jeg og min sønn inviterer til middagsgjester i romjulen 😀

Waldorsalat er et klassisk tilbehør som smaker perfekt til kalkunmiddag eller koldtbord.

Oppskrift:
3 dl fløte
1 pk/pose majones
1 pk lilla druer (steinfrie) (200g)
1/2 -1 stilkselleri
1/2 boks valnøtter (100g)
3 epler
1 liten boks ananas
Litt saft fra en sitron

Fremgangsmåte:
1. Hakk opp epler, stilkselleri, ananas og druer
2. Bland sammen vispet fløte med majones
3. Ha epler, stilkselleri, ananas, druer og valnøtter i kremen
4. Smak til med litt saft fra en sitron.
5. Pynt med valnøtter og druer.

Håper det smaker 🙂
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Søte fristelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *