Konditorens brownieskake

Milde måne, denne brownieskaken er så sukkersøt og mektig at den smelter i munnen 🙂 Hos min sønn er brownies garantert på topplisten av kaker, og alltid ønsket til de rette anledningene. Server brownies med is eller bær.
IMG_8379

Oppskrift:
4 egg
450 g sukker
300 g smør
200 g mørk kokesjokolade
150 g hvetemel
1 ts vaniljesukker

Fremgangsmåte:
1. Vispe egg og sukker til eggedosis
2. Smelt smøret og ta kjelen av platen, rør inn sjokoladen
3. Bland sammen hvetemel og vaniljesukker
4. Rør sjokoladeblandingen forsiktig inn i eggedosisen
5. Tilsett hvetemel og vaniljesukker
6. Hell røren i en bakepapirkledd langpanneform (30×30 cm, eller rund form 26 cm i diameter)  og stek kaken midt i ovnen på 165 grader i ca 25-30 min. Kaken skal være seig inni.
7. Dryss over litt melis før servering

IMG_8379
Brownies kan lages i langpanneform, 30×30 cm eller 30×40 cm.

IMG_1690

IMG_4053 (2)
Eller i rund form, 26 cm i diameter

IMG_4056 (2)

Håper det smaker!

God helg 🙂
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Formkaker, Langpannekaker, Søte fristelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *