Horn

Tid for bakst?
IMG_6407

Kanskje du vil lage noen horn av denne oppskriften 🙂

Oppskrift:
1400 g hvetemel
1 ts kademomme
3 ss sukker
8 ss margarin (eller rapsolje)
1 pose tørrgjær
1 liter melk

Fremgangmåte:
1. Ha alt det tørre i en bolle
2. Smelt smør sammen med melk og varm det til 37 grader.
3. Bland væsken godt sammen med det tørre i en kjøkkenmaskin
4. La deigen heve i 1 time
5. Kjevle ut runde «pizzadeiger». Del dem i 6 trekanter og rull hver trekant sammen med den breieste delen først
6. Legg hornene på stekebrett med bakepapir. La dem etterheve i 30 min
7. Pensle med vispet egg
8. Steketid 230 grader i 5-10 min

IMG_6410

God bakst!
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Søte fristelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *