Motiverte pt-klienter

Hei 🙂

Det er ingenting som er mer inspirerende enn kjempemotiverte pt-klienter. De som gjerne også kommer syklende til trening, setter seg et klart mål og jobber med ivrig innsats på hver trening. De stiller mange spørsmål, vil vite mer. Sammen finner vi svaret. Det gjelder å hente frem alt som allerede er bra, både med kosthold og trening, og deretter gjøre det enda tydeligere på veien til målet. Så gjelder det å lytte til egen kropp. Veien til målet skal ikke føles som en «kamp for tilværelsen». Kostholdet skal ikke føles som en diett, det skal være en sunn livsstil med mye god mat. Treningen skal ikke føles som et evig slit, men som en gave vi først og fremst gir oss selv i form av økt styrke, utholdenhet, smidighet og dermed en grunnleggende god helse. Treningen skal være gøy, da øker både motivasjonen og energien 😀

Top-10-ways-to-increase-energy-750px-750x425

 

 

 

 

 

Jeg kjenner i hvertfall at når jeg har såå motiverte Pt-klienter, så smitter den gode energien 😀

 

Min egentrening i går:
20 min spinning
Styrkeøvelser = 4sett x 6reps
-Knebøy(2x12kg)
-Bulgarsk Utfall(2x8kg)
-Hip Thrust fra benk(16kg)
-Fremoverbøyd roing(2x12kg)
-Step-Up(2x8kg)
Stretching til slutt.

 

Dagens treningsøkt:
20 min spinning
Styrkeøvelser = 4sett x 5-8reps
– Rotasjonsutfall med medisinball
– Markløft med medisinball
– Liggende triceps
– Strak markløft
– Rollouts på ball
– Enarms skulderpress
Stretching

En av strekkøvelsene jeg alltid gjør etter trening er liggende ryggradsvridning. Jeg vet at jeg har nevnt denne øvelsen tidligere også, og det er fordi jeg syns den er helt super. For meg og min rygg gjør den i alle fall underverker. Prøv den! Øvelsen gir en veldig god strekk og fin rotasjon i ryggen. Pust rolig. 😀

last ned (12)
(lånt bilde)

 

 

 

 

Ønsker dere en fin Kristi himmelfartsdag i morgen 😀
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *