Pt-klient og latterkrampe

God mandag !

I dag startet jeg dagen med en pt-klient ikke andre enn søsteren min. Da blir det raskt litt latter. 😀 Søsteren min har en humoristisk måte å fortelle ting på, (uten å vite det selv) og jeg ser det hele for meg i levende live, og ler så tårene triller.

For har du noen gang følt deg som en giraff i et prøverom? Når du er på shopping, og idet du skal til å prøve noen klær så innser du at de har verdens minste prøverom. Et slikt prøverom hvor beina dine helt opp til kne synes på utsiden/nedsiden av verdens minste forheng, samtidig som hele hodet ditt synes på oppsiden av forhenget. Da er du en giraff i prøverom 😀

God start på dagen, jeg ler faktisk enda. 😀 😀

laughter

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *