Aktivitet og helse

Det har vært en flott dag!

Nok en Pt.klient som hadde måling i dag med resultat – 1 kg og inn i midjemål 😀 Kjenner jeg blir kjempeglad for Pt.klienten når det går rette veien, så vi gleder oss sammen 😀

health

 

 

 

 

 

Som nevnt i går så skulle jeg jo ha en restitusjonsøkt i dag, og det har jeg hatt helt frem til i ettermiddag. Jeg droppet også sykkelturen til jobb i dag tidlig. Men siden solen har strålt hele dagen, så kjente jeg at motivasjonen og energien var klar for litt ekstra bevegelse ute i frisk luft nå i ettermiddag.

Sykkelturen ble på 20 min, etterfulgt av 40 knebøy og 60 utfall med egen kroppsvekt.

Stretching til slutt, og deretter et godt måltid bestående av protein, litt karbohydrat og omega-3 😀

Gleder meg til en god natt søvn 😀

Hilsen Marian

søvn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *