Treningsreise/kunderesultater

Vår, sommer, høst og vinter på en og samme dag. Det er vestlandet det 🙂 Ingenting å gjøre med det heller, bortsett fra å kle seg for 4 årstider hver gang vi skal ut 😉 Ellers går det jo an å drømme seg bort til varmen ved å se i en sydenkatalog. Vi kan til og med sette oss på et fly og reise direkte til en ønsket plass hvor nye opplevelser venter. Men når det er sagt så syns jeg også at gode opplevelser er hva vi gjør det til selv, uavhengig av hvor vi er.

aa8d4495d21c203a72caff0c419ed6ba1

Trening, det er også en reise.

I ettermiddag ble en Pt- klient ferdig med sitt 8-ukers program. Trening og balansert kosthold er blitt til en vane. Jeg er utrolig heldig og takknemlig som fikk være med på treningsreisen til denne klienten. Velkommen tilbake 😀

En klient med snart fullført program har forhåpentligvis nådd sitt mål på -20 kg vektnedgang ved neste måling. Blir spennende å se 😀

En annen klient nådde sitt delmål  i forrige uke og er dermed i rute med tanke på endelig mål.

89615f574c34780d4700aeef6a3326d3

Jeg ønsker dere en aktiv uke, rik på opplevelser og mange smilefjes 😀

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *