Veien er målet

Jeg er klar for å sette meg et treningsmål. Jeg føler ikke at jeg har behov for det, jeg er bare klar for det, motivert for det. Jeg kjenner at det syns jeg kommer til å bli GØY nå.  Det er jo ingenting som er mer motiverende enn å ha et mål å strekke seg etter. Jeg blir ihvertfall gira av det, og da kommer nye resultater som en bonus nettopp fordi jeg har det gøy underveis. Jeg «kaver» meg ikke til å jobbe mot et ekstra utfordrende mål som jeg føler at jeg MÅ/burde oppnå, viss jeg slett ikke er klar for det, det syns jeg bare er latterlig, og da prioriterer jeg annerledes i forhold til selve treningen.

images (14)

Derfor er det at av og til så setter jeg meg et mål, andre ganger ikke. Av og til så trener jeg derfor mye, andre ganger litt mindre. Av og til så er jeg mer rund i kantene med tanke på kostholdet, andre ganger er jeg mer strikt. Alt kommer an på om jeg har et mål jeg ønsker å trene mot, eller ikke. Det viktigste for meg er AT jeg jevnt over trener, og AT jeg jevnt over spiser sunt og balansert, uavhengig av mål. Målene jeg trener mot er periodevis, når den ekstra inspirasjonen kommer tar jeg den godt imot. 😀 Det aller viktigste er selvsagt at jeg er fornøyd, og dette er min måte å være fornøyd med meg selv .

Jeg trener for meg selv og min helse, uten å sammenligne meg med andre.

034-Shangri-La-Beach

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *