Solskinn og imponerende kunderesultater

images (1)Jeg liker fargen gult, det er når solen skinner 😀 For øyeblikket leser jeg også «en gul bok», og i blomsterpotten utenfor inngangsdøren har jeg fortsatt i gule blomster. Selvfølgelig liker jeg alle andre farger også, men i dag er en gul dag 😉 Jeg våknet til fuglesang. Jeg våknet til strålende solskinn inn vinduet. Det er vår!! Jeg liker den gode varmen, følelsen av vekst og inspirasjon. Solen gir rom, samtidig som den er nær. Det er nå larven blir til en vakker sommerfugl.

sommerfugl

Vakrest er det som er uskyldig vilt og flyr lett. En sommerfugl er flott på et bilde, men ekte er den helt unik.

Ukens inspirerende PT-klienter:

  1. Pt. klient Mardell hadde sin siste personlig treningstime hos meg i Pt.Studio. Med et fantastisk resultat; -14 kg vektnedgang og -12 cm inn i midje, viser hun tydelig sin evne til å tro på seg selv og sitt mål. Dette har hun virkelig jobbet for 😀 Gratulerer så mye, Mardell!

klient mardell kurs

2. Pt.klient Ellinor, som etter 10 uker med Individuell Personlig Trening allerede har nådd en vektnedgang på -12 kg og inn -17 cm rundt midje. Hun har fremdeles noen uker igjen med Personlig Trening. Denne uken syklet hun til trening også, topp motivert 😀

3. I løpet av de årene jeg har drevet som Personlig Trener på Åkrasanden, så har vi trent med egen kroppsvekt, i tillegg til at vi har brukt treningsutstyr som kettlebells, turnringer, medisinballer osv. Trening på Åkrasanden skal være slik; variert, effektiv og i endring. Derfor har jeg i år valgt å gå tilbake til det enkle, med ekstra fokus på EGEN KROPPSVEKT TRENING. Denne treningsformen passer for alle. Det er utholdende styrketrening hvor man bruker egen kroppsvekt som motstand, eller man gjør øvelser med hjelp fra en treningspartner. Egen kroppsvekt trening skal gi motivasjon og treningsglede, med bonus = en bedre form 😀

4. Når man er fornøyd med egen innsats på trening, så er det også veldig lett å være fornøyd og stolt over andre sin innsats.

5. NYT DAGEN 😀

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *