Godt nytt år 2016. Nyttårsforsetter og personlig trening

Hei og godt nytt år 😀

Hvordan har ditt år startet? Noen nyttårsforsetter?

Jeg tenker nok at mange er godt i gang med sine nyttårsforsetter allerede. Januar er jo den måneden der de fleste starter treningen sin i håp om en eller annen positiv endring. Det kan være et ønske om bedre helse i form av mer styrke og en bedre holdning, mer overskudd i hverdagen, et sunt og variert kosthold, vektnedgang osv.

En god måte å nå et mål på, syns jeg, er først og fremst ved å starte med en treningsform som man liker slik at man holder seg motivert til å fortsette. Så setter man seg et mål, realistisk, men også stort nok til at man blir motivert til innsatsen som kreves for å nå målet. Deretter deler man det store målet opp i delmål, og vips; små forandringer over tid, vil gi stor gevinst til slutt. 😀

make it happen

Endelig er finværet på plass også, og selv om det er kaldt så ser det likevel ut til at flere velger å holde seg i bevegelse utendørs. Jeg har ihvertfall sett utrolig mange som går, sykler, jogger og styrketrener ute i naturen, og syns de er superspreke 🙂

For min del er året startet slik:

1. Trening
Etter en del vektnedgang og bra resultat av treningen før jul, samt mye god mat i romjulen (uten å gå opp i vekt igjen 😉 ), så skal jeg nå fortsette treningen med samme plan; 3-4 fire dager styrke i uken, kombinert med kondisjon, og med forbehold om justeringer underveis.
Selve treningsprogrammet blir endret for 8 nye uker.

2. Kosthold
Fokus på gode, sunne vaner i et variert og balansert kosthold. Jeg spiser mindre av karbohydrater, men utelukker det ikke helt. Og ja, jeg spiser lørdagsgodt.

3. Matlaging
Fortsette med matlaging da det inspirerer meg til å være kreativ med kostholdet, samt gi meg gode og varierte matopplevelser.

I går ble det hjemmelaget bakst i form av knekkebrød og rundstykker.

IMG_6163
Knekkebrød

IMG_6169
Rundstykker.

4. Lese bøker
For meg er det utrolig viktig å lese bøker. Den tiden jeg bruker hver dag til å lese, blir som den tiden jeg bruker på gymmet til trening. Mat til hode og kropp 😀 I går fikk jeg endelig tatt meg en tur til biblioteket igjen. Jeg satt der og leste litt, før jeg lånte meg meg hjem en ny stabel av inspirasjon 😀

IMG_6171

books

5. Personlig Trening
Ellers er uken startet med inspirerende Pt.klienter. En klient som har trent hos meg i 12 uker nå, har gått ned -10 kg og inn -10 cm i midjemål. Virkelig imponerende! 😀 😀

Neste uke starter 6-ukers gruppetrening i Pt. Studio, og her vil det være med både nye og tidligere deltakere. Jeg gleder meg 😀

Ønsker alle en topp uke, la oss inspirere hverandre inn i det nye året 😀

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *