Julehilsen 2015. Takknemlighet

Det nærmer seg et nytt år, og dette årets viktigste hilsen fra meg ønsker jeg skal gå til alle dere fantastiske klienter/deltakere som nok en gang har vist meg tillit som Personlig Trener.

Det er snart 7 år siden jeg gikk ut dørene fra Akademiet for Personlig Trening med bestått utdanning til sertifisert Personlig Trener. Jeg var så nervøs i forkant av eksamen, livredd for å ikke klare det jeg ønsket mest av alt, at det var rett før jeg unngikk å møte opp til prøven i det hele tatt. Heldigvis tok jeg til vett og hoppet i det, og det gikk jo mye bedre enn jeg hadde fryktet. 🙂 Jeg husker tårene rant av glede, lettelse og stolthet da alt var godkjent og bestått – Jeg hadde gitt slipp på noe, til fordel for noe nytt og bedre..

Jeg visste jo ganske tidlig at jeg ønsket å åpne et lite personlig treningssenter, og drive som personlig trener. Jeg ønsket å følge «drømmen». Egentlig mye lettere sagt enn gjort, men det er vel da man må våge å tro på seg selv, og følge lidenskapen. Å jobbe med trening og helse har gitt meg alt jeg kan håpe på av det beste; Jeg får daglig møte utrolig mange flotte og sterke kvinner som ønsker en forandring. Kvinner som er målbevisste, og som i både medgang og motgang gjør en strålende innsats mot det de ønsker og oppnå. Kvinner som deler av sine erfaringer, og som bryter gjennom til kjernen i det som må endres for en bedre helhetlig helse. Slik opplever jeg mye glede, inspirasjon, medfølelse, utvikling, takknemlighet og stolthet.

Men som ellers i livet vil man også oppleve utfordringer. Det tar tid å bygge opp en bedrift, man må stå på døgnet rundt, (også når andre tror du ikke jobber) og det kan bli mye mer jobb enn hva inntekten skulle tilsi til tider, der også alle ressurser går til bedriften med tanke på klientene. Men det er her lidenskapen og troen på det du gjør kommer inn i bildet. Man må ønske å gi det aller beste tilbake til klientene som viser deg tillit, og som søker din hjelp. Man jobber med glede iherdige timer i håp om å kunne utgjøre en forskjell ved å hjelpe et menneske i riktig retning, og når en kunde viser at hun er fornøyd, og samtidig ønsker å komme tilbake, det er da man virkelig kjenner at alt jobben er verdt det.
Og den følelsen tror jeg vil være gjensidig. Vi har tross alt hjulpet hverandre.

«By learning you will teach; by teaching you will learn »
– Latin proverb

Det er alltid noe nytt å lære, og jeg heier og støtter og tror på alle dere som kommer til personlig trening med ønske om en endring. Jeg er dypt takknemlig til både gamle og nye klienter. Jeg er utrolig inspirert, motivert og utfordret av dere til å fortsette og tro på evnen til god forandring, til å klare det man setter seg som mål, til å prøve å gjøre en forskjell, til å være seg selv ærlig 😀

Jeg håper at jeg vil få muligheten til å møte flere av dere igjen i 2016, og jeg ønsker hjertelig velkommen til alle nye klienter/deltakere.

Ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år.
Måtte alle ønsker gå i oppfyllelse 😀

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *