Ditt menneskelige jeg!!

Hei 😀

Det er på tide å ta tak i skrivelysten, klokka går og plutselig er jeg 100 år 😉

Nylig så oppdaterte jeg heftet «Oppdag ditt Potensial». Dette er et hefte som jeg gir ut til alle som kontakter meg med ønske om Personlig Trening, og som inneholder informasjon og tips om kosthold, trening og motivasjon. Jeg kan dele litt av innholdet med dere; temaet er endring! 😀

Tenk deg at du nå har meldt deg på et prosjekt, la oss kalle det :
«Ditt menneskelige jeg» prosjektet.

Dette prosjektet er en endringsprosess som skal lede deg mot ditt mål, 8 uker frem i tid. Spørsmålet er: Er du klar for ferden? Er du klar for å sette deg et mål og deretter holde løftet du har gitt deg selv? Er du klar til å fullføre det du har startet? Er du klar for en endringsprosess som krever litt ekstra innsats, vilje og pågangsmot i starten, før det blir en vane? Er du klar for å møte utfordringer på veien mot ditt mål, men bevisst velge å jobbe deg gjennom dem, ved å holde fokus på trening og kostholdsprogrammet?

Er du skikkelig klar for endring, eller har du egentlig bare et behov for endring, uten å være klar?

Jeg håper du er KLAR 😀

Men før du starter denne endringsprosessen, se for deg et indre bilde av ditt «nye jeg». Hva viser bildet deg? Har du trent deg skadefri? Er du blitt 10 kg lettere, har du formet kroppen annerledes, har du styrket musklene rundt skjelettet og oppnådd en bedre holdning?

Din oppgave blir nå å gjøre det beste du kan på veien mot DITT mål, og hva du velger å fokusere på vil lede deg i ulike retninger..

Er du et kunstverk?
Er ikke mennesket som et fantastisk kunstverk, med hvert sitt unike særpreg? En skulptur i «never-ending improvement», som vi selv er i ansvar for å forme og utvikle. Og i kontakt med livets endringer og lærdom er det stadig nærmere sitt absolutte originalform, helt ekte. Det indre landskapet (verdiene) skinner klart gjennom til det ytre bildet på en måte som er i samsvar og helt komplett. Bildet i seg selv lever, og menneskene rundt deler lykken 😀

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *