Blått flagg på Åkrasanden

Hei 😀

Tenk at vi trener på Norges flotteste strand, som nå også har fått blått flagg.

Hva er Blått Flagg?

Blått Flagg er en miljøsertifiseringsordning for marinaer og strender. Internasjonalt er Blått Flagg verdsatt av turister og turoperatører. Sertifiseringsordningen setter svært strenge krav innen sikkerhet og service, miljøledelse, vannkvalitet, informasjon og opplæring. For gjestene betyr det blå flagget blant annet at de kan være sikre på stranden eller marinaen har rent vann, rene omgivelser, tilstrekkelige toaletter som rengjøres regelmessig. Det er også krav til førstehjelpsutstyr, livredningsutstyr og nødtelefon. Og det skal finnes fasiliteter for handikappede, oppslått sikkerhetsregler, adferdsregler, informasjon om sårbare nærliggende naturområder/økosystemer og tilbud om miljøaktiviteter for strandens/marinaens brukere. I tillegg stilles det krav til miljøledelse.

Deler her noen bilder jeg har fotografert – Åkrasanden :

Deler også noen treningsbilder fra Funksjonell Gruppetrening/Personlig Trening for Kvinner:

Det er ikke uten grunn at vi trener på Åkrasanden året rundt 😀

Kom å bli med du også!

 

 

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Styrketrening. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *