Hei 😀
Den søte dag er her og i dag betyr det smaken av verdens beste daimiskake. Dette er absolutt en av mine favoritter, og kaken lager seg nesten selv. Med marengsbunn eller marengstopper i bunn, og daimsjokolade blandet i kakefyllet, smaker denne kaken bare helt fantastisk. 😀
Kaken ser litt gul ut på bildet pga lyset, men den er mer hvit.
Oppskrift:
3 dl fløte
3 egg
1 eggeplomme
3 ss sukker
3 ts vaniljesukker
2 stk dobbel daimsjokolade
Marengstopper eller marengsbunn
Slik gjør du:
-Ha marengstopper eller marengsbunn i bunnen av en rund kakeform (22-26 cm i diameter)
-Vispe fløte til krem
-Vispe sammen egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis
-Bland deretter fløten i eggedosisen
-Hakk opp 3/4 av daimsjokoladen og rør den inn i blandingen.
-Hell blandingen over i kakeformen
Behold kakeringen rundt og dekk toppen av kaken med aluminiumsfolie før du fryser den.
Når kaken er ferdigfryst så kan du pynte toppen med resten av daimsjokoladen.
Nyyyt smaken av daimiskake 😀
Ha en flott helg så lenge!
Hilsen Marian