Verdens beste daimiskake

Hei 😀

Den søte dag er her og i dag betyr det smaken av verdens beste daimiskake. Dette er absolutt en av mine favoritter, og kaken lager seg nesten selv. Med marengsbunn eller marengstopper i bunn, og daimsjokolade blandet i kakefyllet, smaker denne kaken bare helt fantastisk. 😀

IMG_3986-2-654x436
Kaken ser litt gul ut på bildet pga lyset, men den er mer hvit.

IMG_3978-2-654x436

Oppskrift:
3 dl fløte
3 egg
1 eggeplomme
3 ss sukker
3 ts vaniljesukker
2 stk dobbel daimsjokolade
Marengstopper eller marengsbunn

Slik gjør du:

-Ha marengstopper eller marengsbunn i bunnen av en rund kakeform (22-26 cm i diameter)
-Vispe fløte til krem
-Vispe sammen egg, sukker og vaniljesukker til eggedosis
-Bland deretter fløten i eggedosisen
-Hakk opp 3/4 av daimsjokoladen og rør den inn i blandingen.
-Hell blandingen over i kakeformen

Behold kakeringen rundt og dekk toppen av kaken med aluminiumsfolie før du fryser den.

Når kaken er ferdigfryst så kan du pynte toppen med resten av daimsjokoladen.

Nyyyt smaken av daimiskake 😀

Ha en flott helg så lenge!
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Iskaker, Søte fristelser. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *