Trening gir mening

Hei 😀

Tirsdag allerede og uken er selvfølgelig startet med trening og matlaging, i tillegg til fantastiske pt-klienter som til stadighet inspirerer meg med sin utrolige innsats på trening. 😀

Dagens egentrening:
Foten har verket, så da var det bare å komme seg ut kjappest mulig i dag. En gåtur/rooolig jogg i ulendt terreng. Skal love dere at det var mye bedre enn noe annet alternativ. Nå er det sjelden jeg klager på smerter. Egentlig sjelden jeg har smerter i kroppen. MEN.. om jeg skulle få vondt, så ber jeg om hjelp/råd. Ikke alltid man får et ja, men at det skal holde meg borte fra muligheten til å bli bedre i en litt kraftløs høyre fot, er helt utelukket. Da gjør jeg det jeg kan, og som oftest virker det overraskende bra 😀

Styrketrening rygg:
Bred ryggopptrekk med stang til skråbenk
Smal ryggopptrekk med stang til skråbenk, omvendt grep
Enarms roing
Pull-Ups
Rygghev
Diagonalhev

Massasjerulle og stretching til slutt.

Ha en flott tirsdag 😀
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *