Snart begynner utetrening/personlig trening

Hei 😀

Nå er det en ting jeg gleder meg veldig til… fordi etter gårsdagens tur langs sjøen ved Åkrasanden, og opplevelsen av en nydelig solnedgang samtidig, så kjenner jeg at det kribler i magen med tanke på at det bare er 2(+) uker til oppstart av årets funksjonelle utetrening 😀 Det finnes ikke en bedre tid å starte på enn dette, så friskt og klart ute, i tillegg til ubegrenset god plass for variert trening 😀
Jeg er råklar! Er du klar for det samme, så hiv deg med på effektiv utendørs vintertrening her:

Bildene er tatt midt i kjernetida av når vi skal trene 😀

Dagens egentrening :
30 min gange på Åkrasanden, 30 min spinning.
5 ulike mageøvelser i 3 sett.
Massasjerulle til slutt

Ha en fin torsdag 😀
Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *