Frisk luft og tirsdagstrening!

Hei 😀

Å ha et yrke som Personlig Trener er helt fantastisk, jeg gjør noe jeg virkelig trives med. I tillegg til antall timer man bruker på personlig trening sammen med kunder, så er jo også kontorarbeid en del av jobben, og det er på slike «stillesittende» dager at jeg gleder meg ekstra mye til trening og bevegelse ute i frisk luft etterpå 😀


Så i dag ble det en frisk gåtur på Åkrasanden.


Høyvann, men allikevel litt plass til å gå langs stranden 😀

Etter en flott gåtur på Åkrasanden, ble det styrkeøvelser i Pt.Studio.

Jeg trener styrke 4 ganger i uken og deler øvelsene opp slik:
Dag 1: Bryst og triceps
Dag 2: Rygg og biceps
Dag 3: Bein
Dag 4: Skuldre og mage.

Dagens øvelser ble derfor:
Bred ryggopptrekk med stang
En arms roing
Pull-Ups
Rygghev
Bicepscurl med manualer
Bicepscurl med stang

15 min sykling + stretching til slutt.

 

 

 

 

 

Dagens middag: KARBONADER OG GRØNNSAKER

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *