Personlig Trening og egentrening

Hei og god mandag 😀

Hvilke valg har du tatt som oppstart på denne uken? Kanskje har du bestemt deg for at denne uken skal du spise sunt og variert, og unngå mat som svekker deg. Kanskje har du bestemt deg for at nå skal du endelig klare å ta av de 10 kg du alltid har ønsket, eller kanskje du ikke ønsker å gå ned i vekt i det hele tatt, men heller forme kroppen, bygge mer muskler? Kanskje du har satt deg et helt annet mål innen trening? F.eks bedre helse ved å styrke(trening) kroppens skjelett, muskler, ledd og dermed forebygge belastningsskader og beinskjørhet. Kanskje du ønsker å løpe et maraton eller delta på Ironman. Kan også være du har startet i en ny og spennende jobb og syns derfor det er viktig å prioritere helse for mer energi og overskudd i hverdagen?

Jeg håper uansett at du tenker at du alltid er GOD NOK 😀 Samtidig er mennesket i kontinuerlig endring, i en såkalt prøving/feiling prosess. Vi trenger å sette oss mål for å vokse og utvikle oss. Vi trenger å «flytte» litt på oss for å se oss selv på nye måter, slik at vi ikke stagnerer.

Min start på denne uken begynte med personlig trening. Jeg trener noen veldig inspirerende mennesker, og jeg kan derfor si meg utrolig heldig som har en så flott jobb. Ellers så har jeg tatt en lett treningsøkt i dag, etter to dager (lørdag og søndag) med styrketrening.

Dagens egentrening:
30 min spinning/kondisjon, og 5 ulike øvelser for magen, fordelt på 3 sett.

Hilsen Marian 😀

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *