Trening

Siden jeg trente overkropp i Pt. Studio i går, så ble det utendørs trening på Åkrasanden i dag. Tror nok mange allerede er i gang med nyttårsforsettene, eller ganske enkelt liker å holde seg i bevegelse utendørs, i frisk luft. Spesielt på en slik flott dag som denne søndagen. Jeg kjenner ihvertfall på det at naturen gjør meg veldig godt. Hele kroppen får puste 😀


Åkrasanden i dag klokken 11:30. Er det ikke flott? Etter hvert ble det også veldig folksomt, med aktive mennesker som gikk tur, jogget og syklet 🙂

Dagens øvelser:

Oppvarming i form av 20 min gange.
Styrkeøvelser med 8 kg ryggsekk, 200 repetisjoner:
Step-Up/ned i utfall (to øvelser i en)
Bulgarsk utfall.

Etter to dager med styrketrening, skal jeg i morgen ha treningsfri fra styrkebiten. Da er det Pt-klientene mine som skal få jobbe ;-D

Deler samtidig denne artikkelen fra avisen Karmøynytt (dialektspesial), hvor jeg og Sina Anett (Pt-klient) ble intervjuet.

http://karmoynytt.no/2014/12/27/dialektspesial-kvitt-deg-med-julafettet-i-det-fri/

Hilsen Marian

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *