PT-Studio – Et ønske i oppfyllelse :-)


Logoen på utsiden av PT.Studio


Et lite og personlig treningsstudio, med et stort hjerte for trening 😉

Jeg kan nesten ikke tro det enda, jeg har faktisk åpnet mitt eget lille treningsstudio 🙂 (i tillegg til det store og åpne vi låner av naturen :)) Det er jo både litt rart og uvirkelig når man plutselig står der med fremtidens drøm, nærmest servert på et gullfat, her og nå 🙂

Da jeg var ferdig utdannet Personlig Trener i 2009, startet jeg med utendørs gruppetreninger og individuelle Pt.timer. Jeg er veldig glad i naturen og heldigvis er jeg ikke alene om det. For uansett vær og vind har flere personer, gang etter gang, meldt seg på grupper og individuelle treninger utendørs. Enten det er steikende sol og 30 grader, -10 grader og islagt eller snø, plaskregn og gufsekaldt, storm i kasta eller vindstille, tåkete eller helt krystallklart. Ja, her er det bare å forestille seg, men treningene har vi alltid fått til, og det med både pågangsmot og entusiasme. Jeg synes det viser topp motivasjon:) Det er utrolig hva naturen kan gi oss av fysisk og mental styrke. At naturlige sanseinntrykk påvirker helsen vår positivt ved å gi mer energi, imotsetning til menneskeskapte lyder som gjerne tar energi og gjør oss trøttere. Trening ute i naturen kan være en fin måte å gi seg selv en meditasjon/avkobling av ro og tilstedeværelse, som videre fører med seg indre ro og balanse i en eventuelt stresset hverdag.


Åkrasanden


Funksjonell gruppetrening


Utendørs trening foregår i perioden februar til oktober

Selve treningsstudioet jeg har åpnet er innendørs på Åkra, rett i nærheten av Åkrasanden 🙂 For selv om jeg nå i 4 år har drevet med utendørs personlig trening, så ønsker jeg også å supplere med andre alternativ og treningsutstyr, og dermed gi et bredere tilbud til de som ønsker PT. Spesielt nå i den mørkeste tiden av året, hvor vi mangler lys om ettermiddagen på Åkrasanden, så kommer det godt med en alternativ treningsplass. Jeg er derfor veldig fornøyd med et treningsstudio hvor jeg nå kan tilby både innendørs og utendørs trening. Også må jeg selvfølgelig si hvor utrolig takknemlig jeg er for alle de fantastiske klientene jeg trener. Det er et team arbeid, og jeg kunne aldri åpnet et slikt studio uten dem.

Det er i månedene oktober til februar at gruppetreningene flyttes inn, samtidig som antall deltakere prioriteres ned fra 10 stk til 6 stk pr.gruppe. Fokus i denne perioden blir litt mer på spesifikk styrketrening hvor vi benytter oss av tyngre vekter, pullups og øvelser med stang. Selvfølgelig i tillegg til kettlebells og andre funksjonelle øvelser.

De individuelle personlig treningstimene foregår innendørs hele året, med spesifikk styrketrening to ganger i uken.

Prosessen PT. Studio i bilder:


Før


Etter. Spinningsykler klare til bruk.


En bunke med hefter av «Oppdag ditt Potensial» til alle som ønsker personlig trening.


Før


Etter


Før


Etter


Før


Malermester Isak synes det var utrolig gøy å få hjelpe til 🙂


Etter


Garderoben

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *