Sirkeltrening for barn :-)

Som Personlig Trener synes jeg det er veldig gøy når sønnen min og hans venner kommer på besøk i PT.Studio jeg har på Åkra. Det er en glede å kunne sette opp en lett sirkeløkt til så motiverte og ivrige gutter når de spør meg om å bli vist forskjellige øvelser 🙂

Jeg satt opp fem ulike øvelser fordelt på et par serier

Oppvarming på spinningsykkel

Planken

Pushups

Knebøy med veldig fin teknikk

På Åkra er det en sykkelbane rett ved siden av treningsstudioet. Her samles det mange barn hver dag til lek og aktivitet. Også en flott plass for utendørs oppvarming i kombinasjon med en treningsøkt av lett styrke innendørs.

Disse guttene storkoste seg på trening og spørsmålet jeg fikk etterpå var om de kunne få lov til å komme en fast dag i uken til en slik treningsøkt. 🙂 Dette gjør meg glad. Ulike former for aktivitet er utrolig viktig. Det skaper samhold og motivasjon. Ikke alle liker fotball eller håndball, derfor kan lett styrketrening/sirkeltrening i kontrollerte former være et flott alternativ til organisert idrett for barn.

Så jeg skal absolutt ikke se bort i fra at «sirkeltrening for barn» blir et tilbud som kommer i PT.Studio fra senhøsten av 🙂

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *