Proteinrik blåbær-smoothie

IMG_3516 (2)Dagens smoothie med blåbær er rik på antioksidanter. Det høye inntaket av antioksidanter i blåbær sies å ha en god effekt på hukommelsen og har mange andre helsefremmende egenskaper som kan gi: økt overskudd og bedre søvn, bedre syn/nattsyn, forebygge hjerte og karproblemer, lett blodtrykksenkende og veldig regulerende for magen. Antioksidantene i blåbær kan bremse hudens aldringstegn og forebygge utvikling av øyesykdom.  Antioksidantene kan også redusere eventuelle betennelser i kroppen og er med på å forebygge kreft.

Oppskrift:
2,5 dl naturelle yoghurt
1 egg (kan sløyfes)
20 stk mandler eller 1 ts linfrø
20-30 g proteinpulver m/sjokoladesmak
1 stor håndfull blåbær
Isbiter

Dette innlegget ble publisert i Smoothies, Sunn hverdagsmat, Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *