En råsterk jentegjeng!!

Hver mandag og onsdag møter en råsterk jentegjeng opp til Funksjonell Personlig Trening på Åkrasanden. Vi blir flere og flere deltagere for hver måned som går, og mange utvider gjerne et avsluttet 8-ukers program ved å melde seg på et nytt. Veldig gøy! Som trener føler jeg meg både stolt og heldig som får lov til å trene disse allerede superspreke jentene. De har den gode balansen av toppfokus og motivasjon, samt alltid en god latter på lur 🙂 De gir alt på trening og nettopp det er utrolig inspirerende!


Oppvarming


Knebøy


Pushups med crawl plank


Gående utfall


Fremoverbøyd roing, knebøy med kast, boksing


Dekk drag, boksing, utfall med kast


Situps


Stretching av hoftebøyer

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *