Ikke Respekt / Respekt

IKKE RESPEKT : Jeg liker deg kun hvis du er som jeg eller vi ønsker at du skal være. Jeg liker deg best på måten jeg/vi ser deg. Om du forandrer deg så er det mulig jeg/vi blir bitre på deg, og sladrer om deg, for da er du ikke lenger deg selv, sånn som jeg/vi mener du er. Det betyr at vi også må forandre oss for å godta deg. Det betyr at du ikke trenger oss lenger, så vi kan ikke kontrollere deg …med å fortelle deg at du er den vi ser deg som. Nå synes vi synd på deg. Stakkar. Vi var fulle av forventninger til deg, nå er jeg/vi flau over deg. Din lykke og kjærlighet er falsk.

images

 

 

 

EKTE RESPEKT og KJÆRLIGHET for et annet menneske: Jeg liker at du er deg selv 100%. Jeg er gavmild. Jeg forventer ingenting fra deg. Jeg snakker ikke vondt om deg. Jeg forstår om du lider og jeg lytter fra hjertet og jeg tenker på deg. Jeg velger uansett å støtte deg i ditt BESTE jeg, fordi jeg tror på deg og er glad i deg. Jeg vet du kan klare alt du vil. Du er sterk. Faller du så gir jeg deg min hånd. Du er ikke alene. Jeg vil aldri fortelle deg hvem du er. Du er den eneste som kan finne lykken og selvrespekt. Du kan!

images (1)

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *