Sandfigurer

Gleder meg over alle nye ideer til sandfigurer. De kommer på løpende bånd for tiden og pga det så befinner jeg meg veldig mye ute i naturen. Ikke noe sjokk gjerne, siden jeg liker å leve/bringe den «KreAktive» livsstilen utendørs.
For tiden er temaet idrett, ser det ut som. Jeg skribler ideene/figurene ned på et ark på forhånd, så kommer Isak med tips til ting jeg kan tilføye. Noen figurer får kanskje en orginal «hockeysveis/hårfrisyre» osv. For meg blir jo det litt humor og prikken over i`en i det hele. Idrettsfigurer som «tema», er noe som har blitt til underveis, ettersom ideene har ført til flere figurer innen samme kategori. Kanskje det er underbevisstheten som har lekt litt med tanken, i og med at jeg tidligere har laget OL-ringene… Det ene har ihvertfall blitt til det andre, og sånn bygger det på seg. Starten på disse sandfigurene var jo ganske enkelt et smilefjes 🙂
Når jeg er ferdig å lage sandfigurene tar jeg alltid bilder etterpå. Jeg pleier å bruke mobiltelefonen som kamera, men da den for øyeblikket er til reparasjon, har jeg måttet ty til mitt delvis fungerende digitalkamera. I begynnelsen syns jeg det var lettere å ta gode bilder fordi da var sandfigurene små. Både lys, skygge og sjøen i bakgrunnen ga et bedre inntrykk av et enkelt bilde, syns jeg.. Men nå som jeg har gjort figurene litt større, så kunne jeg faktisk tenkt meg selv plassert i et fly, med et speilreflekskamera for hånd, og knipset bildene ovenifra. Haha, enkle løsninger 😉 Neida, selv om det er blitt litt vanskeligere å få bildene heelt som jeg ønsker, så handler det vel om å bruke det jeg har på en fungerende måte, akkurat som jeg har brukt en liten blå bøtte til å lage figurene med. I etterkant, når bildene er tatt, så skriver jeg i nøkkelord hvordan jeg ser betydningen av bildet. Underveis i kreativiteten eller aktiviteten så fokuserer jeg kun her og nå.
De siste dagene har jeg har fått mange forskjellige spørsmål og hyggelige kommentarer av forbipasserende turgåere. Dette synes jeg er veldig gøy, og noen ganger får det meg til å le høyt når jeg hører hva de ser. En eldre dame lurte f.eks på om sandfiguren med personen som holder en vektstang, var et utenomjordisk vesen som hadde landet på åkrasanden 😀 Haha!! Andre ganger kan en enkel kommentar fører til lengre samtaler med gjenværende inntrykk. Jeg møtte blandt annet et par og deres 1-år gamle datter. Et lite spørsmål førte til en samtale både innen idrett, kosthold og psykologi, og imens vi pratet kom den skjønne jenta deres bort for å holde meg i hånden. Opplevelser som gjør deg varm om hjertet 🙂

IMAG0522-654x334
OL-ringene. Lidenskap og enhet

IMAG0555-654x368

057-654x367
Kiting. Frihet og balanse

044-654x490

049-654x490
Mot

055-654x490
Indre styrke

051-654x382
Den blå bøtta

008-654x424
Bevegelse/løping. Helse og sunnhet

013-654x227
Fysisk aktivitet. Disiplin

011-654x490
Å dele likheter, å feire ulikheter.

IMG_20130308_125943-654x460
Livet i balanse

014-492x654
Ærlighet

Dette innlegget ble publisert i Blogg, Kreativitet. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *