Jeg satt meg et mål: 100 km på 10 dager (10 km til dagen)

Etter 4 dager og 40 km løping, så satte jeg meg et mål : Det var å løpe 60 km til, på 6 dager, bare for å klare 100 km til sammen, på 10 dager:-) Og det klarte jeg, Hipp Hurra. Nå, etter å ha fullført, så tenker jeg at det var som å gå en tur i postkassen, haha 😉 Neida, men det føles bra å ha vunnet over seg selv, og mestre et delmål. Nå ønsker jeg å strekke meg enda lenger 🙂

IMG_9592 (2)

Strålende fornøyd (og sliten) etter å ha fullført 100 km 🙂


Og her er plassen jeg løper, langs Åkrasanden. Uansett årstid, uansett vær og vind. Det er fantastisk å trene ute i frisk luft 🙂

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *