GRADERING til 8.kyu

Her kommer en kort oppdatering som start på bloggen i det nye året.

Etter tre måneder med mye karatetrening fikk jeg i forrige uke ( søndag 20/2-2011) bestått gradering til 8.kyu/gult belte. Jeg var ekstremt nervøs på forhånd, men heldigvis gikk det bra. Det ga en utrolig mestringsfølelse etterpå og enda mer iver til å fortsette. Nå er  jeg et skritt videre, graderingen er et resultat på fremgang. Jeg er veldig fornøyd 🙂

Vil også gratulere alle i Karmøy Karate Senter som graderte denne dagen. Det var utrolig imponerende å se hvor mye fokus, teknisk dyktighet, utholdenhet, innsats og styrke som faktisk kreves av en utøver ved gradering, spesielt hos de høyt graderte.

Ellers har min treningsuke startet slik:

Mandag: Styrketrening – Rygg, rotator cuff, mage + 30 min løp på mølle.   Rotatorcuffen er fire muskler som fungerer for å stabilisere skulderen, den er jeg veldig flink til å prioritere for å forebygge skulderskader. Ofte en glemt muskelgruppe som er viktig å styrke.

Karatetrening – fantastisk gøy treningsøkt hvor fokus var kata. Kata er flere teknikker/bevegelser satt sammen i et mønster. Mye å sette seg inn i, men med rette holdningen går allting bra 🙂

Tirsdag : 15 km løp på mølle

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *