BARN, FRILUFT OG MOTIVASJON

Hvordan kan vi som foreldre motivere våre barn til mer utendørs aktivitet ?

Jeg mener at vi må gå foran som et eksempel. Aktive foreldre gir aktive barn, mens inaktivitet hos foreldre kan hindre barns motivasjon til utendørs aktivitet. Alternativet blir ofte dataspill og TV istedenfor. Barn flest elsker å løpe, klatre i trær og oppdage nye ting ute i friluft, noen ganger trenger de bare litt innspill fra oss voksne til å komme seg ut, og de glemmer raskt TV`en. Så gjør ditt barns helse og fysiske aktivitet til en prioritering. Ta turer i skog og mark eller en sykkeltur, på barnas premisser. Dette vil skape gode vaner for hele familien samtidig som barnas styrke, utholdenhet, smidighet, fysikk og motorikk blir godt ivaretatt.

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *