TIPS TIL EN GOD MÅLTIDSRYTME

  • Alltid frokost
  • Tre hovedmåltider
  • To mellommåltider
  • Mer grønnsaker til hvert måltid
  • Drikk mer vann og mindre av alt annet
  • Minst fire måltider hver dag, en god regel er hver 3 time.
  • OBS : Mye mat fordelt på FÅ måltider gir lavt blodsukker = vi spiser ALT!!!
  • Planlegg (og lag) måltidene til neste dag
  • Finn løsninger (ikke unnskyldninger) for å gjøre din kostholdsrytme og endring mulig.

KNYTTNEVEMODELLEN. Dette er en super modell å følge både når det gjelder vektreduksjon,vektøkning eller ved å holde vekten stabil. Den fungerer ganske enkelt ved å sette sammen enhetene protein, (karbohydrater), grønnsaker og fett utifra størrelsen på din egen hånd. Modellen baseres på 4-6 måltider hver dag, avhengig av din situasjon.

Knyttnevemodellen er ikke en diett, men en modell som det er meningen du skal følge hele livet. Det er en forandring av livsstil til det bedre. Det krever kanskje litt mer tid, innsats og vilje i begynnelsen, men er ikke det verdt det med tanke på alle de POSITIVE endringene det fører med seg?. Selvfølgelig kan du fokusere på det du ikke lenger bør spise, og fortsette der du er i dag….. men du kan også fokusere på det positive, som er ALT det sunne du KAN spise…og dermed velge det som er BRA for deg. 🙂 Det som er flott med knyttnevemodellen er at den passer utmerket til alle og enhver, også i barnefamilier.

Du har alltid et valg, og det er alle de små forandringene som til slutt skaper de BESTE, langsiktige resultatene 🙂 Det handler om å være en sunnere og friskere utgave av deg selv, med overskudd og økt livskvalitet. 🙂

 

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *