TA SJANSER

Frykt er den største katalysator til handlingslammelse. Det gjør deg usikker og hindrer din fremgang i livet. På bunnen av dette ligger redsel for å ikke være god nok, redsel for å mislykkes. Men alle mennesker opplever frykt, og så lenge vi er i vekst, forsvinner den heller ikke. Den eneste måten å takle hva vi frykter er ved å ta sjanser. Det er å gjøre det du egentlig ikke tør. Ingenting endres om det ikke konfronteres.

En gang var jeg livredd høyder og jeg var desto mer redd for å snakke offentlig. Men det var inntil jeg bestemte meg for å gjøre noe med det.

Istedenfor høydeskrekk, har jeg nå valgt høydeGLEDE 🙂

Strikkhopp fra Trolljuv bru. En fantastisk følelse!

strikkhopp

Dette innlegget ble publisert i Blogg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *